Latest Gallery
Home » » Facebook’s New Cool Office!

Facebook’s New Cool Office!

{[['']]}

Studio o+a was responsible for redesigning Facebook’s new 150,000-square-foot office at Palo Alto, California, USA. During the design process, the design firm consulted employees to find out their expectations about the work environment and they designed the space for each department with a different twist. There is another interesting point here. Some of the walls have been left white and some places look as though they still might need some work. According to Facebook employee Everett Katigbak, this has been done on purpose as he notes on his blog:
Just as people make the space on the website their own, we’ve opted to do the same with our physical space. We’ve left a lot of the walls white and the spaces unfinished to encourage employees to add the finishing touches.
Take a look at some of the office snaps:
facebook office exterior
facebook office lounge
facebook-office-interior
facebook-office-snaps
facebook interior design
facebook-work-environment
facebook-crane
facebook-employees
facebook-meeting-room
facebook-interior
facebook-workplace
office-interior-facebook
facebook-conference-room
modern-office-interiors
Here is a quick video skate… err… walkthrough of the office. :)
You have seen the Facebook Office. Want to see what Twitter’s Office looks like? See the post on: Twitter Office Interiors.
[Images via Office Snapshots, Thanks for the tip, Amit Agarwal ]

Share this article :

+ comments + 5 comments

Post a Comment

Please feel free to comment and leave your link.
It is a dofollow blog

Ads

loading...
 
Support : Gawe Omah | | Home Design
Copyright © 2017. Gawe Omah - All Rights Reserved
Template Created by Gawe Omah Published by Gawe Omah
Proudly powered by Blogger
loading...